Ik wilde je even laten weten dat Nela en ik ontzettend blij met je zijn. Het is echt een wereld van verschil! Neva loopt heel anders, veel soepeler in haar rug en ik heb het telgangen niet meer gezien! ik sta echt perplex, nogmaals bedankt. Groetjes Theres en pootje van Nela.

***

Blondy doet het goed, loopt beter mee en haar eetlust is weer helemaal terug. Ze lijkt lekkerder in haar velletje te zitten. Diva is helemaal door het dolle, die wil alleen maar spelen. Het lijkt me vooralsnog dat beide honden baat hebben gehad bij de behandeling.
Nogmaals dank.

***

het gaat goed met Kael. Hij heeft drie dagen rust gehad na de behandeling. Daarna voelde hij zich erg goed. Hij is aktief en vrolijk. Ik kan zijn poten nu beter aanraken. Hij is baldadig!

***

Toch alvast een reactie ook al is hij pas een paar dagen geleden behandeld.
Voor de eerste keer hoeven we hem niet naar buiten ' te slepen'. Hij loopt gewoon mee. Moet dan nog even wennen maar dat is prima.
Heb ook van mensen uit de buurt als reactie gehad
" Krisje, kwispelt, dat is nieuw"
" wat is hij enthousiast"
Duidelijk merkbaar dat hij fitter is.
Dus alvast heel erg bedankt!!

***

Bedankt. Ook voor alles wat je voor Pien hebt gedaan. Het is een heel stuk kwaliteit wat je aan haar hebt gegeven. Zo onopgemerkt een aantal jaartjes van haar leven.

***

We zijn nu ruim een maand verder en het gaat veel beter met Bella.
Als ze lang heeft gelegen loopt ze nog wel beetje mank maar wandelen gaat veel beter.
Ze kan weer iets verder lopen en lijkt zicht ook beter te voelen.
Dankjewel nog voor de behandeling.

***

Hier even een verslagje over hoe het nu met Safari gaat.
Gisteren heeft Tessa voor het eerst weer gereden op Safari, toen ze begon te draven ging het eerst heel slecht, zelfs slechter als voorheen ( had ook de hele week niet gedraafd ) na ongeveer een kwartier ging het veel beter, hij begon zijn been weer goed te gebruiken, sprong ook zo in de rechtse galop terwijl hij daar eerder heel veel moeite mee had. De man die Tessa les geeft zag dit ook heel duidelijk. Hij loopt echt stukken beter, we zijn je hier heel dankbaar voor!
Hopelijk blijft het zo of wordt het zelfs nog wat beter, we hebben er in ieder geval een goed gevoel over.
Als je hem preventief zou blijven behandelen hoe vaak zou dit dan nodig zijn per jaar?
Groetjes en alvast heel erg bedankt!!!!

***

We hebben gisteren bij Frits gemerkt dat hij echt zit in plaats van hurkend. Wat een verbetering dus. Nogmaals bedankt voor de prettige sessie, tot over een half jaar.

***

Na een weekje verlof en een week observatie van Cooper, is het duidelijk dat de osteopathische behandeling het paard geholpen heeft. Cooper is soepeler in zijn bewegingen, stapt met meer gedrevenheid en geeft een algemene gelukkigere indruk.